top of page

Livrare & Returnare

POLITICA DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate de pe site-ul nostru se face prin intermediul flotei proprii sau prin firma de curierat rapid, atat in Bucuresti, cat si in toata tara. 

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei. 

Termenul de livrare al comenzilor este de 1-3 zile lucratoare si poate varia in functie de momentul plasarii comenzii. Astfel, pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, procesarea acestora se va face in aceeasi zi, iar pentru cele plasate dupa ora 14:00 procesarea acestora se va face in urmatoarea zi. De asemenea, timpul de livrare poate varia si in functie de volumul comenzii inregistrate. Coletele ajunse la destinatie pot fi deschise numai dupa ce clientul semneaza de primire. 

POLITICA DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014, cu actualizarile aferente, dreptul de retur este aplicabil doar persoanelor fizice. 

Termenul aprobat pentru dreptul de retur este de maxim 14 zile de la primirea produselor, clientul beneficiind astfel de dreptul de rambursare a contravalorii acestora. 

Produsele returnate trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite de certificatul de garantie in original, documentul fiscal de achizitie, in original.

Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari mecanice si trebuie sa aiba ambalajul original;

Produsele care nu se afla in ambalajul original, sau fara accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.

Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare al produselor.

Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentului regulament si este de acord in totalitate.

In cazul retururilor, costul transportului va fi suportat exclusiv de catre client, produsele returnate fiind acceptate doar in ambalajul original, fara a prezenta lovituri, zgarieturi, urme de uzura etc. 

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri precum returnari de produse in mod repetitiv

bottom of page